Nallar

Välj och vraka mellan ett stort antal gulliga och prisvärda nallar och teddybjörnar. Du kan bland annat köpa härliga gosedjur från Bukowski Design.

 
 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7next pagelast page

TeddykompanietTeddy Cream Hund, Stor 55 cm

TeddykompanietTeddy Cream Hund, Stor 55 cm
SEK599.00

Lek och gosa med denna nya favoritkompisen Teddy Cream Hund, designad av det svenska familjeföretaget Teddykompaniet. Hunden är gjord i fina ljusa färger i ett mjukt och kramvänligt polyestermaterial. Den har broderade nos och ögon med fluffiga ben som är greppvänliga för små händer. En perfekt vän som håller ditt barn sällskap och hjälper till att skapa fina barndomsminnen. Mått: 55 cm 100% polyester Tvättråd: 40°C Produkten är CE-certifierad och testad och godkänd enligt europeisk säkerhetsstandard EN71.

Build A BearBuild-A-Bear, Nallefabrik, Stoppningsstation

Build A BearBuild-A-Bear, Nallefabrik, Stoppningsstation
SEK499.00

Gör en egen nallebjörn med Build a bear Workshop Stuffing Station. Med detta kreativa lekset kan barnet gör ett personligt mjukisdjur och dekorera det med paljetter och kanske klä det i någon av de fina tröjorna som medföljer. Fäst teddybjörnen på stoppningstationen och veva så kommer gosedjuret fyllas upp med mjuk stoppning. Setet innehåller 1 stoppningsstation, 2 teddybjörnar, 2 t-shirts i teddybjörns-storlek, 2 födelsebevis till gosedjuren, 2 hjärtan, 22 papperaccessoarer och ett instruktionsblad.

Playmobil9079, Babybutik

Playmobil9079, Babybutik
SEK479.00

Playmobil, 9079, Babybutik Playmobil Baby Store är ett babybutik med allt från barnvagnar till skallror. Här kan mamman gå runt bland hyllorna med babyfigurerna och välja bland varorna som står uppställda på butikens hyllor. I affären finns nallar, babygym, nappflaskor och allt annat som går att hitta i en riktig babybutik. I setet ingår totalt 4 figurer. Mått: 30 x 22 x 13 cm

TeddykompanietGosedjur, Liggande häst, 100 cm

TeddykompanietGosedjur, Liggande häst, 100 cm
SEK399.00

Underbar stor häst från Teddykompaniet som snabbt kommer bli favoriten för ditt barn. Hästen är tillverkad i mjuk polyester gjord av giftfria material med sömmar som är testade samt dragsäkra och är CE-märkt. CE-märkt Mått: 100x 40 x 52 cm Material: 100% polyester Tvättråd: Maskintvätt 40°

GeggamojaDoddi Mixed Color

GeggamojaDoddi Mixed Color
SEK349.00

''Doddi'' söt liten ekologisk kompis gjort i Geggamojas mjuka tyger med fina ränder. Varje kompis har sin unika färgsammansättning.Material Utsida: 100% Ekologisk bomull Material Insida: PolyesterblandningCE-märktTvättas i 30°C - ingen torktumling. Formas i vått tillstånd.

TeddykompanietTeddy Cream Kanin, Stor 51 cm

TeddykompanietTeddy Cream Kanin, Stor 51 cm
SEK329.00

Lek och gosa med denna nya favoritkompisen Teddy Cream Kanin, designad av det svenska familjeföretaget Teddykompaniet. Kaninen är gjord i fina ljusa färger i ett mjukt och kramvänligt polyestermaterial. Den har broderade nos och ögon och långa fluffiga öron som är greppvänliga för små händer. För att kaninen ska kunna sitta upprätt finns det bönor i botten och på magen är kaninen dekorerad med ett hjärta i ett gosigt material. Från nyfödd och uppåt Mått: 51 cm 100% polyester Tvättråd: 40°C Produkten är CE-certifierad och testad och godkänd enligt europeisk säkerhetsstandard EN71.

Buddy BallBuddy Balls, Hund

Buddy BallBuddy Balls, Hund
SEK299.00

Den gosiga bruna hunden från Buddy Balls hjälper till att förvara leksakerna så att de inte kommer bort. På baksidan av hunden kan man dra upp en dragkedja för att hitta ett hemligt förvaringsutrymme. Den kan även själv på ett magiskt sätt förvandlas till en boll genom att krypa ihop inne i utrymmet. En rolig 2 i 1 leksak som kan användas som ett gosigt mjukisdjur eller som boll! Från 3 år Mått: 29 x 20 x 21 cm

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7next pagelast page
 
 

<Allt

Samarbetspartners: