Billiga leksaker på nätet

LEGO DUPLO My First 10886 Mina första bilskapelser

Förskolebarn kommer att älska att bygga och bygga om färgglada fordon med LEGO® DUPLO® 10886 Mina första bilskapelser. Hjälp till att sortera färgerna för att bygga en leksakshelikopter, taxi, sopbil eller brandbil för småbarn, eller blanda alla klossar och skapa oändliga, lättbyggda bilskapelser genom att kombinera några få DUPLO klossar, och se hur ditt barn utvecklar finmotoriken genom leken.

SEK179.00
 

Liknande produkter:

LEGO Duplo Cars 10924 Blixten McQueens tävlingsdag

LEGO Duplo Cars 10924 Blixten McQueens tävlingsdag
SEK299.00

Turboladda barns fantasi med byggleksaken Blixten McQueens tävlingsdag (10924). När barn utforskar de roliga rollekarna med Blixten McQueen och Bärgarn från de populära Disney och Pixar filmerna Bilar utvecklar de även viktiga finmotoriska och känslomässiga färdigheter. Bygg, lek och lär Detta 2-i-1-lekset innehåller välkända karaktärer från Disney och Pixars filmer Bilar och är utformat för att väcka barns kreativa tänkande och främja deras utveckling. Att köra bilarna är ett bra sätt för små

LEGO DUPLO Flygplats 10871

LEGO DUPLO Flygplats 10871
SEK229.00

Hjälp ditt barn att bygga flygplatsbyggnaden med flygledartorn och bagagerutschkana, och hoppa sedan ombord på det byggbara flygplanet och flyg iväg! Innehåller 29 delar och passar för barn 2-5 år.

 
 
 
 

<Allt
Samarbetspartners: