Billiga leksaker

Här kan du köpa billiga leksaker online av hög kvalitet, för både stora och små barn. Hitta bra barnleksaker från kända och välrenommerade varumärken.

 
 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

TeddykompanietGosedjur, Giraff, Mellan

TeddykompanietGosedjur, Giraff, Mellan
SEK249.00

En söt och gosig giraff från Teddykompaniet. En riktigt kramgo kompanjon för ditt barn. Material: polyester Mått: 55 cm

TeddykompanietDino Sittande Stor

TeddykompanietDino Sittande Stor
SEK199.00

Släpp ut din lilla äventyrare på lek med denna Dino Sittande Stor från Teddykompaniet. ? Stor mjuk och kramgo dinosaurie ? Barnsäker med ögon av plastknappar och övriga detaljer är dragfasta ? CE godkänd, giftfri och flamsäker Mått: 40 cm Material: 100% polyester Tvättråd: maskintvätt: 40°C

LEGO City7499, Flexibla spår

LEGO City7499, Flexibla spår
SEK179.00

Bygg ut ditt järnvägsnät med flexibla spår som kan läggas runt hinder och besvärliga former. Se till att ditt tåg går ännu längre! Innehåller 8 raka skenor samt 16st flexibla.

TeddykompanietAlfred Grå Stor 32cm

TeddykompanietAlfred Grå Stor 32cm
SEK199.00

Ge din lilla älskling sin första mysiga bästis med den här fina Alfred Grå Stor 32cm från det svenska familjedrivna företaget Teddykompaniet, specialiserade i charmiga barn- och miljövänliga gosedjur. ? Tillverkad av ett supermjukt polyestermaterial. ? Alla nallar från Teddykompaniet är CE-märkta och testade i enlighet med EU?s regler för leksaker (EN71). ? Nallen är barnsäker och alla detaljer på nallarna är därmed dragfasta. ? Eld- och flamsäkra material utan tillsatt flamskyddsmedel. ? Kemikaliefria, all infärgning är gjord av giftfria färger och plastdetaljer är gjorda av giftfri plastmassa. ? Rekommenderad ålder från 0 år. Mått: ca 32 cm. Material: 100% polyester. Tvättråd: maskintvätt 40°C.

LEGO Star Wars75160 LEGO® Star Wars? U-Wing? Microfighter

LEGO Star Wars75160 LEGO® Star Wars? U-Wing? Microfighter
SEK99.00

Lego Star Wars, U Wing Microfighter är ett rymdskepp hör till kraftens ljusa sida. U-Wing Microfighter har utfällbara vingar, två knoppkanoner och plats för den medföljande U-Wing Pilot med sin strålpistol. Med denna byggsats kan barnet återskapa sina egna scener från storfilmen Star Wars: Rouge One. Mått: 12 x 6 x 3 cm

LEGO Technic42073 LEGO® Technic BASH!

LEGO Technic42073 LEGO® Technic BASH!
SEK249.00

Gör er redo för fartfylld action med BASH från LEGO® Technic. Från 7 år. ? Kraftfull motor med stabil stötfångare fram, stor bakspoiler, breda fäljar med stora däck och en pop up motor som aktiveras när bilen är igång ? Häftig limegrön, röd och grå färgsättning med racer klistermärken ? Dra bilen bakåt och skjut iväg den så åker den fort framåt och motorn popar ut ? Antal delar: 139 Mått: Bash: H9 x L20 x B10 cm Combi model: H6 x L17 x B9 cm Obs! Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar!

LEGO City7280, Rak väg och korsning

LEGO City7280, Rak väg och korsning
SEK129.00

Nu kan du bygga riktiga vägar och korsningar i din LEGO-stad. En platta med rak väg och en med korsning.Innehåller: 2 byggplattor.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 
Vad är det då som gör det möjligt för webbutikerna att hålla så låga priser i jämförelse med de traditionella butikerna? Jo, delvis beror det naturligtvis på att de slipper en hel del av de lokalkostnader och personalkostnader som är förknippade med de lokala butikerna i staden där du bor. Dessutom når man många fler potentiella köpare på nätet, vilket ger stordriftsfördelar som du kan tjäna på som kund.

Hur är det då med kvaliteten? Går det verkligen att hålla samma höga kvalitet om man pressar priserna? Jo, eftersom webshopparna kan sälja så mycket fler produkter gör dessa stordriftsfördelar som vi tagit upp ovan att du både kan köpa barnleksakerna billigt, utan att för den skull tumma på kvaliteten. Låter väl bra, eller hur?

När vi pratar om sortimentet hittar du självklart precis samma typ av varumärken och produkter online som du skulle göra i de vanliga butikerna. Skillnaden är bara det att bredden på nätsortimentet oftast är mycket större. Du kan därför känna dig trygg i att du kommer att kunna hitta precis den där leksaken som just du och ditt barn var ute efter. Detta oavsett om du letar efter en häftig Bobby Car i porschemodell eller de coolaste playmobilriddarna.

I takt med att nätbutikerna vuxit upp som svampar ur jorden, har vi mer och mer övergått till att handla på webben. Och varför skulle vi inte göra det? Om vi både sparar tid och pengar och samtidigt får tillgång till ett oslagbart brett utbud, vilket gör att vi verkligen får tag på det vi är ute efter. Du kan i lugn och ro sitta hemma framför datorn och exempelvis köpa julklappar eller födelsedagspresenter, utan att behöva stressa runt i massa affärer. Istället får du mer tid för att umgås med dina barn.

En ytterligare fördel med nätköp är att det är så enkelt att jämföra priser mellan de olika butikerna. Detta gör att du enkelt hittar rätt produkt till det bästa priset. Så har du inte redan insett fördelarna med att göra dina inköp på nätet så är det hög tid att testa. Du kommer nog undra varför du inte gjort på detta sätt tidigare. Lycka till och hoppas du hittar den leksak just ditt barn önskar sig.
 
 

<Allt

Samarbetspartners: