Billiga leksaker

Här kan du köpa billiga leksaker online av hög kvalitet, för både stora och små barn. Hitta bra barnleksaker från kända och välrenommerade varumärken.

 
 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Playmobil9057, Husky-släde

Playmobil9057, Husky-släde
SEK199.00

Playmobil, 9057, Husky-släde Playmobil Husky Drawn Sled är ett lekset med en hundspann som dras av fyra slädhundar. Hundföraren är på jakt efter ädelstenar och letar för fullt med sin detektor. I leksetet ingår en modell av ett isberg med små fack där barnet kan peta ner ädelstenarna som hundförararen sedan kan gräva upp med hjälpa av sina verktyg. Playmobil Husky Drawn Sled är ett inspirerande lekset med många tillbehör.

LEGO DUPLO10584, Skog: Park

LEGO DUPLO10584, Skog: Park
SEK549.00

Upplev en rolig dag i djurparken i LEGO Duplo-Skogen med massor av djur att titta på! Bygg en lada till hjortfamiljen och kör förbi björngrottan och rävhägnet med bilen för att titta närmare, samtidigt som ekorren springer genom skogen. Åk sedan vidare till picknickområdet och ät lunch innan det är dags att ha skoj på rutschkanan. Små barn kommer att älska de åtta Duplo-vilda djuren i det här setet och alla möjligheter till rollspel som parken kan erbjuda. Prata med ditt barn om respekt för djur och natur när de använder specialklossarna som är dekorerade med nötter som djuren kan äta. LEGO Duplo Skog ? park är perfekt när barnet ska lära sig grundläggande byggteknik med en byggbar bil, lada, port, grotta, träd och rutschkana. LEGO Duplo-klossar är färgglada och speciellt utformade för att vara säkra för små barn. Innehåller tre LEGO Duplo-figurer: en mamma, en pappa och ett barn samt åtta djurvänner: en kronhjortshanne, en hind, en hjortkalv, en björn, en björnunge, två rävar och en ekorre. Antal delar: 105

LEGO Disney Princess41151 LEGO® Disney Princess Mulan's Training Day

LEGO Disney Princess41151 LEGO® Disney Princess Mulan's Training Day
SEK179.00

Hjälp Mulan hitta hennes pappas svärd så att hon kan börja sin tuffa träning för att kunna ta striden med detta set från LEGO® Disney Princess. Från 5 år. ? Innehåller: ? Mulan mini docka och Khan hästfigur ? Familjetemplet, snurrande träningsdocka, katapult, te set och körsbärsträd ? Accessoarer som svärd, kulor, solfjäder, tekanna och kopp ? Arrangera setet hur ni vill med alla tillbehör ? Sikta på träningsdockan med katapulten och skjut ? Antal delar: 104 ? Mått: Familjetemplet: H12 x B6 x D6 cm Obs! Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar!

TeddykompanietGosedjur, Giraff, Mellan

TeddykompanietGosedjur, Giraff, Mellan
SEK249.00

En söt och gosig giraff från Teddykompaniet. En riktigt kramgo kompanjon för ditt barn. Material: polyester Mått: 55 cm

STIGASnow Rider, Orange/Svart

STIGASnow Rider, Orange/Svart
SEK699.00

Susa ner för backen på denna Snow Rider från märket Stiga. En unik design med tålig aluminiumkonstruktion som kommer få upp adrenalinet i backen. Påminner om den klassiska snow racern men är mer utformad som en snow kick fast med sittdel. Stigas carving-formade skivor sitter på snowridern vilket ger ökad prestation i backen och framtill vid styret sitter TPE-handtag- Snowridern har ingen broms utan går enkelt att stanna genom att luta sig lite åt sidan och sätta ner fötterna. Perfekt för barnen som gillar fart och fläkt! Från 7 år upp till en längd på ca 150 cm Maxvikt: 100 kg Uppfyller CE- och EN71-kraven

LEGO DUPLO10597, Musse och Mimmis födelsedagsparad

LEGO DUPLO10597, Musse och Mimmis födelsedagsparad
SEK279.00

Alla får gå ombord på Musse Piggs klubbhus födelsedagståg 10597 när Musse och Mimmi ordnar en parad till din ära! Lasta tåget med allt du behöver för det perfekta födelsedagskalaset ? en byggbar tårta, ballonger och dekorerade presentklossar. Hur många år fyller du idag? Med de dekorerade åldersklossarna från 1 till 5 kan Musse och Mimmi ordna roliga födelsedagskalas år efter år. Små barn älskar de oändliga möjligheterna till födelsedagsrollek och utvecklar sin byggteknik med de stora färgglada LEGO® DUPLO® klossarna, som är speciellt utformade för unga byggare. Innehåller två LEGO DUPLO figurer: Musse Pigg och Mimmi Pigg. Antal delar: 24

GaltBabypussel, Farm

GaltBabypussel, Farm
SEK129.00

Babypussel Farm från Galt innehåller 6 olika 2-bitarspussel i form av olika bondgårsdjur som passar för små barn. Enkelt färgpussel med stora bitar för att stimulera handfärdighet och förmåga att para ihop. Pusslens storlek: 12,5 x 15 cm. Se även andra roliga pussel och pyssel från GALT.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 
Vad är det då som gör det möjligt för webbutikerna att hålla så låga priser i jämförelse med de traditionella butikerna? Jo, delvis beror det naturligtvis på att de slipper en hel del av de lokalkostnader och personalkostnader som är förknippade med de lokala butikerna i staden där du bor. Dessutom når man många fler potentiella köpare på nätet, vilket ger stordriftsfördelar som du kan tjäna på som kund.

Hur är det då med kvaliteten? Går det verkligen att hålla samma höga kvalitet om man pressar priserna? Jo, eftersom webshopparna kan sälja så mycket fler produkter gör dessa stordriftsfördelar som vi tagit upp ovan att du både kan köpa barnleksakerna billigt, utan att för den skull tumma på kvaliteten. Låter väl bra, eller hur?

När vi pratar om sortimentet hittar du självklart precis samma typ av varumärken och produkter online som du skulle göra i de vanliga butikerna. Skillnaden är bara det att bredden på nätsortimentet oftast är mycket större. Du kan därför känna dig trygg i att du kommer att kunna hitta precis den där leksaken som just du och ditt barn var ute efter. Detta oavsett om du letar efter en häftig Bobby Car i porschemodell eller de coolaste playmobilriddarna.

I takt med att nätbutikerna vuxit upp som svampar ur jorden, har vi mer och mer övergått till att handla på webben. Och varför skulle vi inte göra det? Om vi både sparar tid och pengar och samtidigt får tillgång till ett oslagbart brett utbud, vilket gör att vi verkligen får tag på det vi är ute efter. Du kan i lugn och ro sitta hemma framför datorn och exempelvis köpa julklappar eller födelsedagspresenter, utan att behöva stressa runt i massa affärer. Istället får du mer tid för att umgås med dina barn.

En ytterligare fördel med nätköp är att det är så enkelt att jämföra priser mellan de olika butikerna. Detta gör att du enkelt hittar rätt produkt till det bästa priset. Så har du inte redan insett fördelarna med att göra dina inköp på nätet så är det hög tid att testa. Du kommer nog undra varför du inte gjort på detta sätt tidigare. Lycka till och hoppas du hittar den leksak just ditt barn önskar sig.
 
 

<Allt

Samarbetspartners: