Billiga leksaker på nätet

Billiga leksaker

Här kan du köpa billiga leksaker online av hög kvalitet, för både stora och små barn. Hitta bra barnleksaker från kända och välrenommerade varumärken.

 
 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

BIGBIG Bobby Car Trailer Royal blue

BIGBIG Bobby Car Trailer Royal blue
SEK349.00

Bygg på din lilla ögonstens Bobby Car med denna BIG Bobby Car Trailer i Royal blue från BIG. ? Passar alla BIG Bobby Car New och Classic samt Bobby Scooter ? Lätt att sätta dit ? Rymmer 3 liter ? Maxvikt 25 kg Mått: L50 x B24 x H29 cm

Plus PlusByggsats, Mini Basic, Zoo, 760 bitar

Plus PlusByggsats, Mini Basic, Zoo, 760 bitar
SEK325.00

Plus Plus, Mini Basic, Zoo är ett 3D-pussel i 760 bitar. Med Plus Plus kan barnet skapa färgglada byggen och konstverk. Denna förpackning innehåller bitar för att bygga upp ett eget komplett zoo med besökare, djur, inhägnader och en kiosk. Barnet kan även bygga helt egna modeller och konstruktioner med hjälp av delarna i byggsetet. Plus Plus, Mini basic är en inspirerande leksak som sätter fart på kreativiteten.

LEGO Disney41152 LEGO® Disney Princess Sleeping Beauty's Fairytale Castle

LEGO Disney41152 LEGO® Disney Princess Sleeping Beauty's Fairytale Castle
SEK449.00

Nu kan ditt barn leka med Törnrosa och rädda henne från onda Maleficent i detta set från LEGO® Disney Princess. Från 6 år. ? Innehåller: ? Aurora, Maleficent, god fe och en kanin figur ? Sagoslott med balkong, trollslända, säng och Maleficents tron ? Accessoarer som magiskt spö, krona, spinnrock, hårtillbehör, blommor, kaka, skål, sax, parfym, korg, morot, körsbär ? Arrangera och bygg om slottet hur ni vill ha det ? Antal delar: 322 Mått: Sagoslott: H29 x B12 x D6 cm Maleficents tron: H11 x B6 x D6 cm Obs! Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar!

Plus PlusByggsats, Mini Basic, Drakar, 360 delar

Plus PlusByggsats, Mini Basic, Drakar, 360 delar
SEK179.00

En kreativ leksak från Plus-Plus med byggdelar som går att lägga som pussel eller bygga med i 3D. Barnet kan välja att bygga figurerna på asken eller fantisera ihop egna kreationer. Det här paketet har inspirationsbilder med drakar hämtade ur en sagovärld. Asken innehåller 360 delar.

Playmobil9489 Marsrobot

Playmobil9489 Marsrobot
SEK499.00

Utforska den röda planeten med häftiga 9489 Marsrobot från de tyska leksaksexperterna Playmobil®. ? En del av Playmobil® Space-serien ? Verktygsarm med utbytbara tillbehör ? hållare, borr och fungerande vapen ? Fungerande ljud- och ljusmodul (batterier krävs) ? Robotens tak kan tas av för att komma åt insidan ? Para med andra delar av Playmobil® Space-serien Vad du får: ? 1 x Marsrobot med Verktygsarm samt Ljud- och Ljusmodul ? 1 x Astronaut 7,5 cm figur ? 1 x Borr till Verktygsarm ? 1 x Gripklo till Verktygsarm ? 1 x Dubbelvapen till verktygsarm ? 1 x Mätverktyg för Marsmineraler ? 6 x Marsmineraler ? 1 x Laserpistol ? 1 x Ficklampa OBS! Ej lämplig för barn under 3 år, innehåller smådelar!

Playmobil6935 Hästbox Appaloosa

Playmobil6935 Hästbox Appaloosa
SEK249.00

Playmobil, 6935, Hästbox Appaloosa Playmobil Horse Stable with Appalossa är ett stall med en låsbar dörr som leder rakt in på den angränsande ridbanan. Ryttare, häst och accessoarer är färgkoordinerade i en blå färgskala så att de matchar tillsammans när de är ute och rider. I detta leksetet ingår även bland annat ett golv av halm att inreda stallet med, ryktväska, namnskylt, ryktborstar samt en mat- och vattenskål. Mått: 35 x 12 x 15 cm

STIGASnow Kick, Grön

STIGASnow Kick, Grön
SEK299.00

Susa fram genom snön och åk nerför roliga backar med en fartfylld Snow Kick. Snow Kick är som en hybrid av en pulka och sparkcykel och är ett kul sätt att ta sig fram på vintern. Handtagets höjd är reglerbar och kan höjas vart efter ditt barn blir längre. Maxvikt: 50 kg

TeddykompanietMiffy XL Vit

TeddykompanietMiffy XL Vit
SEK449.00

Ge familjens minsting en extra stor och gosig kompis med denna Miffy XL i Vit från svenska mjukdjursexperterna Teddykompaniet. ? En del av Miffy-familjen med mjukiskaniner i olika storlekar ? Säker för barn i alla åldrar ? CE-märkt Mått: H50 cm Material: 100% polyester Tvättråd: maskintvätt: 40° C

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 
Vad är det då som gör det möjligt för webbutikerna att hålla så låga priser i jämförelse med de traditionella butikerna? Jo, delvis beror det naturligtvis på att de slipper en hel del av de lokalkostnader och personalkostnader som är förknippade med de lokala butikerna i staden där du bor. Dessutom når man många fler potentiella köpare på nätet, vilket ger stordriftsfördelar som du kan tjäna på som kund.

Hur är det då med kvaliteten? Går det verkligen att hålla samma höga kvalitet om man pressar priserna? Jo, eftersom webshopparna kan sälja så mycket fler produkter gör dessa stordriftsfördelar som vi tagit upp ovan att du både kan köpa barnleksakerna billigt, utan att för den skull tumma på kvaliteten. Låter väl bra, eller hur?

När vi pratar om sortimentet hittar du självklart precis samma typ av varumärken och produkter online som du skulle göra i de vanliga butikerna. Skillnaden är bara det att bredden på nätsortimentet oftast är mycket större. Du kan därför känna dig trygg i att du kommer att kunna hitta precis den där leksaken som just du och ditt barn var ute efter. Detta oavsett om du letar efter en häftig Bobby Car i porschemodell eller de coolaste playmobilriddarna.

I takt med att nätbutikerna vuxit upp som svampar ur jorden, har vi mer och mer övergått till att handla på webben. Och varför skulle vi inte göra det? Om vi både sparar tid och pengar och samtidigt får tillgång till ett oslagbart brett utbud, vilket gör att vi verkligen får tag på det vi är ute efter. Du kan i lugn och ro sitta hemma framför datorn och exempelvis köpa julklappar eller födelsedagspresenter, utan att behöva stressa runt i massa affärer. Istället får du mer tid för att umgås med dina barn.

En ytterligare fördel med nätköp är att det är så enkelt att jämföra priser mellan de olika butikerna. Detta gör att du enkelt hittar rätt produkt till det bästa priset. Så har du inte redan insett fördelarna med att göra dina inköp på nätet så är det hög tid att testa. Du kommer nog undra varför du inte gjort på detta sätt tidigare. Lycka till och hoppas du hittar den leksak just ditt barn önskar sig.
 
 

<Allt
Samarbetspartners: