Billiga leksaker

Här kan du köpa billiga leksaker online av hög kvalitet, för både stora och små barn. Hitta bra barnleksaker från kända och välrenommerade varumärken.

 
 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

PlaymobilDog Trainer

PlaymobilDog Trainer
SEK129.00

PlaymobilDog Trainer

LEGO BrickHeadz41611 LEGO® BrickHeadz Marty McFly & Doc Brown

LEGO BrickHeadz41611 LEGO® BrickHeadz Marty McFly & Doc Brown
SEK199.00

Skapa roliga scener från filmerna ?Tillbaka till framtiden? med detta 41611 LEGO® BrickHeadz Marty McFly & Doc Brown. Från 10 år. ? Rolig att bygga med färgglada klossar som återspeglar alla deras ikoniska detaljer ? De står på en byggbar samlarbasplatta med BrickHeadz ikon så de är lätta att visa upp för kompisar ? Antal delar: 209 ? Mått: Figurer: 7 cm Basplatta: 4 x 4 cm Obs! Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar!

LEGO DUPLO10878 LEGO DUPLO® Rapunzel's Tower

LEGO DUPLO10878 LEGO DUPLO® Rapunzel's Tower
SEK349.00

Prinsesstokiga barn kommer älska detta 10878 LEGO DUPLO® Rapunzel's Tower lekset från LEGO DUPLO®. Från 2 år. ? Ditt barn kan bygga om Rapunzels torn till olika rum bara fantasin sätter stopp ? Rapunzel figur och Maximus hästfigur ? Torn med öppningsbar dörr och fönster, säng, utdragningsbara lådor och stol ? Roliga tillbehör för mer fantasifulla lekar ? Antal delar: 37 ? Mått torn: H28 x B12 x D12 cm

LEGO Juniors10751 LEGO® Juniors Mountain Police Chase

LEGO Juniors10751 LEGO® Juniors Mountain Police Chase
SEK249.00

Bli en hjälte med LEGO® Juniors bergpolisen. Hämta hjälm och handbojor för att hoppa in i helikoptern och ta upp jakten på skurken. Ni ser honom på sin fyrhjuling. Hoppa genast ner från helikoptern och stoppa honom, kör honom sedan till fängelset. Nu kan ni belöna er med en kopp kaffe Från 4 år. Innehåll: ? 2 minifigurer, polis och skurk ? Polisstation med skrivbord, öppningsbart kassaskåp, en stege till utkiksplats med kikare och en fängelsecell med dörr ? Helikopter med öppningsbar cockpit, fyrhjuling med säte för figur ? Tillbehör: 2 sedlar, kofot, säck, handbojor, affisch och mugg ? Antal delar: 115 Mått: Helikopter: H8 x L12 x B10 cm Fyrhjuling: H4 x L5 x B5 cm Polisstation: H10 x B12 x D6 cm Obs! Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar!

LEGO Star Wars75218 LEGO® Star Wars? X-Wing Starfighter?

LEGO Star Wars75218 LEGO® Star Wars? X-Wing Starfighter?
SEK999.00

Led rebellernas attacker med denna 75218 LEGO® Star Wars? X-Wing Starfighter? från det ikoniska danska leksaksmärket LEGO®. ? Innehåller LEGO® minifigurerna Luke Skywalker och Biggs Darklighter ? Starfighter med infällbart landningsställ, öppningsbar minifigurcockpit, 2 knoppkanoner och 4 kanoner med fjädermekanism ? Spak för att ändra vinglägen ? Från 8 år ? Innehåller 730 delar OBS! Ej lämplig för barn under 3 år, innehåller smådelar Mått: L34 x B30 x H11 cm

LEGO City60192 LEGO® City Arctic Expedition Arctic Ice Crawler

LEGO City60192 LEGO® City Arctic Expedition Arctic Ice Crawler
SEK249.00

Gör stora upptäckter med polarexpeditionen med denna 60192 LEGO® City Arctic Expedition Arctic Ice Crawler. Från 6 år. ? Arktisk isbandtraktor med öppningsbar cockpit, rörliga ben med öppningsbar klo ? Isblock med avtagbar genomskinlig blå del ? Innehåll: 1 minifigur och 1 gnagarfigur ? Tillbehör: mugg och såg ? Antal delar: 200 ? Mått: Isbandtraktor: H13 x L15 x B14 cm Obs! Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar!

LEGO NINJAGO70609 LEGO® NINJAGO® Bombrocka

LEGO NINJAGO70609 LEGO® NINJAGO® Bombrocka
SEK349.00

LEGO NINJAGO, 70609, Bombrocka är ett häftigt flygande skepp med två kanoner med fjädermekanism och två bombdelar samt en avtagbar båt. Med detta actionladdade byggset kan barnet hjälpa till att rädda Shen-Li med bombrockans alla häftiga funktioner. Förpackningen inkluderar även fyra minifigurer; Cole, Shen-Li, Vithajen och en hajskytt. Figurerna kan utrusta sig olika vapen och redskap som till exempel Coles hammare, Shen-Lis ok med hinkar, vithajens fiskborr samt hajskyttens fisksai. Med LEGO NINJAGO, 70609, Bombrocka kan barnet återskapa och iscensätta dramatiska scener från THE LEGO® NINJAGO® MOVIE?. Antal delar: 341 Ålder: 7-14 Mått Bombrockan: 12 x 25 x 31 cm Den avtagbara båten: 5 x 10 x 9 cm

LEGO Architecture21030 LEGO® Architecture United States Capitol Building

LEGO Architecture21030 LEGO® Architecture United States Capitol Building
SEK1,199.00

Bygg en av de mest imponerande och kända byggnaderna i detta set av LEGO® Architecture. Capitol Building i Washington DC är ett praktfullt exempel på arkitektur, med mer än 600 rum och dess ändlösa korridorer med en golvyta på mer än 16 000 kvadratmeter. Byggnaden är idag resultatet av flera stora skeden som har ägt rum sedan grundstenen lades av President Washington den 18 september 1793. Denna tolkning av Capitol Building är sensationell med slående fasad och dess berömda vita pelare, trappor och gräsmattor. Dessutom är modellen försedd med en löstagbar kupol för att ge tillgång till den detaljerade interiören, den berömda National Statuary Hall med de berömda statyerna och klinkergolv. Från 12 år. Innehåll: ? Tolkning av Capitol Building med basplatta ? Broschyr om designen, arkitekturen och historia om Capitol Building (Bara på engelska och franska) ? Antal delar: 1032 Mått: H16 x B44 x D14 cm Obs! Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar!

LEGO Star Wars75178 LEGO® Star Wars? Jakku Quadjumper?

LEGO Star Wars75178 LEGO® Star Wars? Jakku Quadjumper?
SEK699.00

LEGO Star Wars®, 75178, Jakku Quadjumper? är ett actionfyllt LEGO® Star Wars-äventyr med minifigurerna Rey, Finn och BB8 som måste fly från Jakku innan de tas till fånga av First Order-stormtruppssoldaterna och Unkars skurk. Snabbt måste de hoppa in i Jakku Quadjumper? och ge sig i väg precis som i filmen Star Wars: The Force Awakens. Jakku Quadjumper har en öppningsbar cockpit för två minifigurer och ett öppningsbart lastutrymme med en skyttestation. Quadjumpern har även ett avtagbart knoppvapen och fyra motorer med en effektfull explosionsfunktion som gör så att det ser ut som att de sprängs. Innehåller totalt fyra minifigurer och en BB-8-figur. Mått Jakku Quadjumper?: 9 x 15 x 19 cm Antal delar: 457 Ålder: 8-14 år

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 
Vad är det då som gör det möjligt för webbutikerna att hålla så låga priser i jämförelse med de traditionella butikerna? Jo, delvis beror det naturligtvis på att de slipper en hel del av de lokalkostnader och personalkostnader som är förknippade med de lokala butikerna i staden där du bor. Dessutom når man många fler potentiella köpare på nätet, vilket ger stordriftsfördelar som du kan tjäna på som kund.

Hur är det då med kvaliteten? Går det verkligen att hålla samma höga kvalitet om man pressar priserna? Jo, eftersom webshopparna kan sälja så mycket fler produkter gör dessa stordriftsfördelar som vi tagit upp ovan att du både kan köpa barnleksakerna billigt, utan att för den skull tumma på kvaliteten. Låter väl bra, eller hur?

När vi pratar om sortimentet hittar du självklart precis samma typ av varumärken och produkter online som du skulle göra i de vanliga butikerna. Skillnaden är bara det att bredden på nätsortimentet oftast är mycket större. Du kan därför känna dig trygg i att du kommer att kunna hitta precis den där leksaken som just du och ditt barn var ute efter. Detta oavsett om du letar efter en häftig Bobby Car i porschemodell eller de coolaste playmobilriddarna.

I takt med att nätbutikerna vuxit upp som svampar ur jorden, har vi mer och mer övergått till att handla på webben. Och varför skulle vi inte göra det? Om vi både sparar tid och pengar och samtidigt får tillgång till ett oslagbart brett utbud, vilket gör att vi verkligen får tag på det vi är ute efter. Du kan i lugn och ro sitta hemma framför datorn och exempelvis köpa julklappar eller födelsedagspresenter, utan att behöva stressa runt i massa affärer. Istället får du mer tid för att umgås med dina barn.

En ytterligare fördel med nätköp är att det är så enkelt att jämföra priser mellan de olika butikerna. Detta gör att du enkelt hittar rätt produkt till det bästa priset. Så har du inte redan insett fördelarna med att göra dina inköp på nätet så är det hög tid att testa. Du kommer nog undra varför du inte gjort på detta sätt tidigare. Lycka till och hoppas du hittar den leksak just ditt barn önskar sig.
 
 

<Allt

Samarbetspartners: