Billiga leksaker

Här kan du köpa billiga leksaker online av hög kvalitet, för både stora och små barn. Hitta bra barnleksaker från kända och välrenommerade varumärken.

 
 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

BIGBIG Bobby Car Rockstar Girl

BIGBIG Bobby Car Rockstar Girl
SEK599.00

Med denna Bobby Car Rockstar Girl från BIG blir din lilla stjärna häftigast i parken. ? Glittrig design ? Stadig ratt med tuta ? Litet hemligt fack ? Knäskydd på bilen för större barn ? Mjuka hjul för tyst körning ? Kopplingshål fram och bak för tillbehör ? Maxvikt 50 kg Mått: L57 x B30 x H39 cm

Playmobil5366, Brandräddningspatrull

Playmobil5366, Brandräddningspatrull
SEK149.00

Playmobil, 5366, Brandräddningspatrull Fire Rescue Crew är en brandräddningspatrull från Playmobil. Hjälp brandräddningspatrullen att släcka elden med hjälp av brandmännens brandsläckningsutrustning. Från 5 år.

Plus PlusByggsats, Mini Neon, Robotar, 170 delar

Plus PlusByggsats, Mini Neon, Robotar, 170 delar
SEK95.00

Mini Neon, Robotar är en byggsats som uppmanar till kreativ lek från Plus Plus. Med 170 byggdelar som går att lägga som pussel eller bygga med i 3D får barnet öva på både motorik och kreativitet. Bygg något alldeles eget eller bygg ihop robotarna på kartongens framsida med hjälp av den medföljande instruktionen. Rekommenderas från 5 år.

LEGO City60107, Stegbil

LEGO City60107, Stegbil
SEK199.00

Hoppa ombord på stegbilen och skynda iväg! Fäll ut stegen och släck branden. Använd den knoppskjutande slangen för att bekämpa elden och släck lågorna på marken med brandsläckaren. Se till så att inte oljetunnan exploderar! Nu är det du som måste skydda staden!Antal delar: 214

Plus PlusByggsats, Mini Basic, Hästar 220 delar

Plus PlusByggsats, Mini Basic, Hästar 220 delar
SEK99.00

Mini Basic, Hästar är en byggsats som uppmanar till kreativ lek från Plus Plus. Med 220 byggdelar som går att lägga som pussel eller bygga med i 3D får barnet öva på både motorik och kreativitet. Bygg något alldeles eget eller bygg ihop gårdens hästar och ponnys på kartongens framsida med hjälp av den medföljande instruktionen. Rekommenderas från 5 år.

LEGO DUPLO10874 LEGO® DUPLO® Town Steam Train

LEGO DUPLO10874 LEGO® DUPLO® Town Steam Train
SEK699.00

Små barn kan bli lokförare med detta 10874 LEGO® DUPLO® Town Steam Train. Från 2 år. ? Byggbart knuffa och kör-lok med lampor och ljud ? Knuffa på tåget och det kör framåt eller bakåt ? Placera de 5 olika actionklossarna på spåret för att tuta, tända, släcka, byta riktning eller stanna tåget ? Station där ni kan hämta upp passagerare ? Innehåller: LEGO® DUPLO® lokförare, barn och ekorrfigur ? Tillbehör: bensindunk, resväska, bröd och spade ? Antal delar: 59 ? Mått: Tåg: H10 x L30 x B7 cm Station: H15 x B12 x D6 cm

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 
Vad är det då som gör det möjligt för webbutikerna att hålla så låga priser i jämförelse med de traditionella butikerna? Jo, delvis beror det naturligtvis på att de slipper en hel del av de lokalkostnader och personalkostnader som är förknippade med de lokala butikerna i staden där du bor. Dessutom når man många fler potentiella köpare på nätet, vilket ger stordriftsfördelar som du kan tjäna på som kund.

Hur är det då med kvaliteten? Går det verkligen att hålla samma höga kvalitet om man pressar priserna? Jo, eftersom webshopparna kan sälja så mycket fler produkter gör dessa stordriftsfördelar som vi tagit upp ovan att du både kan köpa barnleksakerna billigt, utan att för den skull tumma på kvaliteten. Låter väl bra, eller hur?

När vi pratar om sortimentet hittar du självklart precis samma typ av varumärken och produkter online som du skulle göra i de vanliga butikerna. Skillnaden är bara det att bredden på nätsortimentet oftast är mycket större. Du kan därför känna dig trygg i att du kommer att kunna hitta precis den där leksaken som just du och ditt barn var ute efter. Detta oavsett om du letar efter en häftig Bobby Car i porschemodell eller de coolaste playmobilriddarna.

I takt med att nätbutikerna vuxit upp som svampar ur jorden, har vi mer och mer övergått till att handla på webben. Och varför skulle vi inte göra det? Om vi både sparar tid och pengar och samtidigt får tillgång till ett oslagbart brett utbud, vilket gör att vi verkligen får tag på det vi är ute efter. Du kan i lugn och ro sitta hemma framför datorn och exempelvis köpa julklappar eller födelsedagspresenter, utan att behöva stressa runt i massa affärer. Istället får du mer tid för att umgås med dina barn.

En ytterligare fördel med nätköp är att det är så enkelt att jämföra priser mellan de olika butikerna. Detta gör att du enkelt hittar rätt produkt till det bästa priset. Så har du inte redan insett fördelarna med att göra dina inköp på nätet så är det hög tid att testa. Du kommer nog undra varför du inte gjort på detta sätt tidigare. Lycka till och hoppas du hittar den leksak just ditt barn önskar sig.
 
 

<Allt

Samarbetspartners: