Billiga leksaker på nätet

Ravensburger Pussel Arbetsfordon (2/4/6/8-bitar)

En fantastisk låda för barn från 2 år som vill sysselsätta sig med lite pussel. Asken innehåller 4 olika motiv med fina fordon i arbete med olika antal bitar, från 2 till 8 bitar - så att man alltid kan hitta ett som är lätt nog att klara av vilket blir belönande för barnet och uppmanar till att pröva på de stegvis svårare pusslen.

SEK89.00
 

Liknande produkter:

Greta Gris Pussel 14 bitar

Greta Gris Pussel 14 bitar
SEK119.00

Detta fantastiska träpussel från Greta Gris inspirerar ditt barn till att hjälpa Greta vilka kläder hon ska ha på sig. Välj mellan bland annat hatt, skor och fina tröjor i olika färgglada motiv. Pedagogiskt för barn att både på ett roligt och enkelt sätt lära sig om namnet på olika kläder och skor. Mixa och matcha som du själv vill.

Djeco Träpussel Dressup-Mix

Djeco Träpussel Dressup-Mix
SEK189.00

Dressup-Mix är ett supercharmigt trä-pussel från Djeco! Här kan ditt barn pussla ihop sex olika djur från tre olika delar, huvud, överkropp och ben. Alla pussel går att kombinera, vilket kan göra det svårare för barnet att hitta rätt - eller roligare när man kombinerar sina egna djur! Pusslet kommer i en fin låda där man kan placera ett av djuren när man pusslat klart.

Babblarna Klosspussel 9 bitar

Babblarna Klosspussel 9 bitar
SEK189.00

Babblarna gillar att pussla. Detta roliga klosspussel ger ditt barn möjligheten att i ett och samma pussel hitta 6 olika motiv, ett pussel för varje babblare. Den medföljande brickan hjälper till att hålla bitarna på plats men ger också en praktisk förvaring. Det medföljer en färgsida med bilder som visar de olika motiven.

 
 
 
 

<Allt
Samarbetspartners: