Billiga leksaker på nätet

JaBaDaBaDo ABC pussel (pastell)

Med vå:rt underbara Abc pussel i trä: lä:r sig ditt barn alfabetet på: ett enkelt och roligt sä:tt. Pusslet ä:r pedagogiskt och uppmanar barn att lä:ra sig alla bokstä:ver. Det blir hjä:rngympa i lagom svå:righetsgrad fö:r barnen. Pusslet innehå:ller hela svenska alfabetet. Frå:n 2 å:r

SEK219.00
 

Liknande produkter:

Greta Gris Knoppussel 22 bitar

Greta Gris Knoppussel 22 bitar
SEK189.00

Med detta Greta Gris pussel har ditt barn möjlighet att välja kläder till Greta och hennes vänner. Gula skorna med den rosa prickiga tröjan eller varför inte på med skridskorna? Låt fantasin flöda! När pusslet är lagt med alla 22 delar har det måttet 40 x 33 cm.

Greta Gris Pussel 14 bitar

Greta Gris Pussel 14 bitar
SEK119.00

Detta fantastiska träpussel från Greta Gris inspirerar ditt barn till att hjälpa Greta vilka kläder hon ska ha på sig. Välj mellan bland annat hatt, skor och fina tröjor i olika färgglada motiv. Pedagogiskt för barn att både på ett roligt och enkelt sätt lära sig om namnet på olika kläder och skor. Mixa och matcha som du själv vill.

My Little Pony 4-i-1 Pussel

My Little Pony 4-i-1 Pussel
SEK99.00

Lägg pussel med de fina hästarna från My Little Pony. I den här asken får du 4 pussel i olika storlekar. De består av 70, 54, 48 & 35 bitar och passar för barn från 4 år.

 
 
 
 

<Allt
Samarbetspartners: